Wat is Magento?

Magento logoMagento is een eCommerce platform waar complete webwinkels mee gemaakt kunnen worden. Het platform biedt uitgebreide mogelijkheden om webwinkels helemaal op maat aan te passen. Omdat Magento open source is kunnen duizenden ICT specialisten meewerken aan het platform. De ICT specialisten passen de code van Magento aan zodat er nieuwe toepassingen aan uw webwinkel toegevoegd kunnen worden.

Magento staat niet stil en is continu op zoek naar vernieuwingen. Zo biedt Magento tegenwoordig de mogelijkheid om mobiele webwinkels te maken (ook wel mCommerce) zodatuw webwinkel overal en altijd bereikbaar is.

Waarom kiest Ecombuilders voor Magento?

Wij zijn erg tevreden over Magento vanwege de vele mogelijkheden die het platform biedt. Dankzij de vele zogeheten  extensions  die andere mensen maken voor Magento kunnen wij de nieuwste toepassingen aan uw website toevoegen. Wilt de klant iets waar geen extension voor is? Dat is geen probleem, want wij hebben voldoende kennis in huis om zelf het platform aan te passen.

Dit zijn de belangrijkste redenen waarom wij voor Magento kiezen:

1.   Ecombuilders werkt snel en efficiënt met Magento. Hierdoor kunnen wij webwinkels tegen een betaalbaar tarief aanbieden.

2.  Het zogeheten back-end systeem, de achterkant van de webwinkel, is erg gebruiksvriendelijk. Hierdoor is de webwinkel gemakkelijk te beheren en wordt de klant veel tijd en geld bespaard.

3. Dankzij de wereldwijde populariteit van het platform zijn er veel koppelingen gemaakt met bestaande systemen zoals Ideal en TNT verzendservice.

4.  Dankzij de vele mogelijkheden van Magento is het platform wereldwijd al meer dan 2 miljoen keer gedownload en werken er meer dan 60.000 handelaren mee. Door de Magento webwinkels zijn al meer dan 25 biljoen dollar aan transacties verricht!

Wilt u graag op de hoogte blijven van nieuws en handige tips over Magento en webwinkels? Volg @Ecombuilders op Twitter!

Posted in Uncategorized