Carl Denig

De oude webwinkel van Carl Denig trok niet voldoende bezoekers en converteerde niet goed. Ecombuilders heeft verschillende upgrades doorgevoerd om deze problemen op te lossen. De nieuwe webwinkel is gebruiksvriendelijker, trekt meer bezoekers en converteert goed. Ook heeft Ecombuilders een geheel nieuwe webshop ontwikkeld voor Carl Denig, gericht op de Duitse markt. In deze nieuwe webwinkel verkoopt Carl Denig zijn eigen merkproducten.

Uitdaging

In 2012 bestond Carl Denig B.V. alweer 100 jaar. De filosofie van het bedrijf is als volgt: topkwaliteit in buitensportartikelen tezamen met advies van hoog niveau. Om deze filosofie te blijven hanteren was Carl Denig toe aan doorontwikkeling van zijn webwinkel. Het bedrijf zocht een Magento specialist om zijn webshop naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast wilde Carl Denig een nieuwe webwinkel neerzetten in Duitsland.

Oplossing

Ecombuilders heeft de oude webwinkel van Carl Denig doorontwikkeld tot een uitstekende webwinkel. De nieuwe webwinkel is geoptimaliseerd en zo ingericht dat consumenten een zeer prettige winkelervaring hebben. Zo is bijvoorbeeld het afrekenproces makkelijker gemaakt, wat resulteert in meer mensen die daadwerkelijk iets bestellen. Bij het afrekenen worden bezoekers geprikkeld om meer producten te bestellen middels speciale aanbiedingen.
De nieuwe webwinkel is gebruiksvriendelijker, trekt meer bezoekers en converteert goed.

Daarnaast heeft Ecombuilders een webwinkel gerealiseerd voor de Duitse markt, waar Carl Denig zijn eigen merkproducten aanbiedt. Ook deze webwinkel is geoptimaliseerd om zoveel mogelijk bezoekers te trekken en een zo hoog mogelijke conversie te genereren.

Resultaat

De webshops zijn te vinden via www.carldenig.nl en www.carldenig.de

Posted in