Ecombuilders realiseert een Magento webshop voor Hulpwinkel

Hulpwinkel, gespecialiseerd in het leveren van hulpmiddelen voor ouderen, wilde doorgroeien en hiervoor was een nieuw e-commerce platform nodig. Ecombuilders realiseerde een volledig vernieuwde Magento webwinkel – en was betrokken van strategie tot eindproduct.

Wij kunnen u mededelen dat deze nieuwe webshop live is gegaan!

Ecombuilders besloot samen met Hulpwinkel om over te gaan op Magento. Bij de ontwikkeling van Hulpwinkel.nl heeft Ecombuilders specifiek oog gehad voor  de doelgroep (65+). Vertrouwen, veiligheid en service spelen een grote rol in het aanspreken van deze doelgroep. Daarom kunnen websitebezoekers nu chatten met een medewerker, zijn er klantenreviews geïntegreerd in de site en heeft de site een keurmerk verkregen.

Het nieuwe design is zeer gebruiksvriendelijk. Bezoekers kunnen zoeken op zowel klacht als product. Ook zijn de producten duidelijk geordend en is het design overzichtelijk. Verder kan de webshopbezoeker de lettergrootte van de webpagina gemakkelijk aanpassen en staan belangrijke buttons extra groot aangegeven: wat de zoektocht voor ouderen vergemakkelijkt.

Ook benieuwd hoe de webshop van hulpwinkel eruit ziet? Bekijk het op www.hulpwinkel.nl

Posted in Magento, Nieuws