Service & support

Wij helpen u graag met al uw vragen en wensen – ook ná livegang van uw e-business. Ecombuilders biedt haar klanten een complete service en support oplossing. Vol passie helpen wij u voorop lopen in een snel veranderende omgeving van verkoopkanalen.

Vanuit kpi’s die we in de strategie hebben geformuleerd zullen we continu bijsturen en optimaliseren. Wij letten hierbij onder meer op klantenbeleving, backend techniek en conversie optimalisatie. Hieronder leest u meer over de service & support die wij u bieden.

Groei door optimalisatie

Na oplevering van uw webshop begint de bloei van uw e-business pas echt. Klantengedrag en online verkoopkanalen veranderen voortdurend: optimalisatie is essentieel om voorop te blijven lopen in de markt. Door te blijven groeien en door te ontwikkelen, blijft u boven de rest uitstijgen.

Wij denken met u mee en behandelen graag samen met u strategische onderwerpen. Na de livegang zullen de gestelde doelen uit de strategiefase steeds gemonitord worden. Zo kan steeds goed worden bijgestuurd. Wij helpen u om de juiste keuzes te maken. Waar valt de meeste winst te behalen? Hoe kunt u uw klanten zo goed en effectief mogelijk bedienen? Met onze expertise ondersteunen wij u in het continu optimaliseren van uw e-business. Middels het effectieve proces van analyseren, testen en optimaliseren helpen wij u om uw e-business optimaal en blijvend te laten floreren.

Onze service & support mogelijkheden

 • Helpdesk

  Helpdesk

  Onze helpdesk helpt u graag met al uw vragen. Wij plannen werkzaamheden voor u in en hebben een snelle responsietijd. De helpdesk is bereikbaar tussen 9:00 en 12:00 en tussen 13:00 en 17:00.

 • E-commerce consult

  E-commerce consult

  Onze specialisten helpen u bij het verhogen van uw conversie en het vergroten van uw omzet.

 • Service Level Agreement

  Service Level Agreement

  Buiten kantoortijden een storing of Magento upgraden? Wij spreken graag een SLA met u af: zo heeft u 24/7 hulp bij calamiteiten.

Waarom Ecombuilders?

 • E-commerce specialist met ruim 7 jaar online ervaring;
 • Ons doel: u succesvol maken door grensverleggende winkelervaringen te creëren;
 • Zowel nationaal als internationaal succesvolle cases neergezet;
 • Team van gedreven en doelgerichte Magento e-commerce specialisten
 • Elke samenwerking krijgt onze volledige aandacht: voor en na oplevering. Want groeien doe je samen.