PostNL Magento

PostNL is nog steeds een van de meest gebruikte vervoeders voor het versturen van pakketten in Nederland. Een webshop loopt pas goed als alle bedrijfsprocessen geoptimaliseerd zijn, waaronder dus ook de logistiek. Met de PostNL koppeling voor Magento koppelt u eenvoudig uw Magento webshop met uw PostNL account.

parcelware export logoMagento AFAS koppelingMagento AFAS koppeling

Ecombuilders heeft de kennis in huis om deze koppeling voor u te realiseren en helpt u graag met het verder autmatiseren van uw organisatie. De PostNL koppeling vergemakkelijkt de logistieke processen en zorgt voor een snellere afhandeling van verzendingen.

Wat is er mogelijk met de PostNL Magento koppeling?

De koppeling levert een completere service naar uw eindklant op, wat uiteindelijk zal resulteren in een sterkere relatie. De logistieke processen van een webshop worden voor u en uw klant simpelweg vereenvoudigd.

  • PostNL Checkout.

Uw klanten kunnen in de checkout van uw Magento webshop direct kiezen om via PostNL checkout te verzenden.

  • Direct verzendingen aanmelden en labels printen binnen Magento.

Uw order wordt direct bij PostNL aangemeld, wanneer u de verzending vanuit Magento aanmeld. U kunt het verzendlabel voor uw verzending direct printen vanuit de achterkant van Magento, in het verzendingen overzicht.

  • Alle type verzendingen aanmaken.

Met de PostNL koppeling kunt u alle mogelijke PostNL verzendingen aanmelden, zowel binnen als buiten Nederland.

  • Tracking gegevens aanbieden aan de klant, binnen Magento.

Voorheen moest de klant wachten op zijn trackingcode, met de PostNL Magento koppeling wordt de trackingcode direct toegevoegd aan de verzending.

  • Verzendstatus inzien binnen Magento.

Als webwinkelier heeft u direct inzicht in de status van een verzending. Dit betekent dat, wanneer een klant u naar de status van zijn verzending vraagt, u realtime informatie heeft over het pakket van de klant.

Wat levert de PostNL Magento koppeling voor ú zelf op?

Magento AFAS koppelingDe koppeling levert een completere service naar uw eindklant op, wat uiteindelijk zal resulteren in een sterkere relatie. De logistieke processen van een webshop worden voor u en uw klant simpelweg vereenvoudigd.

Magento

Wilt u meer weten over Magento?
Bekijk dan hier de mogelijkheden van Magento webshop software of neem contact met ons op via 030-7620704.